За нас

Stelki.bg е електронен магазин за автомобилни стелки, собственост на ИЗИ АУТО ЕООД. Фирмата е директен вносител на автомобилни аксесоари и предлага голямо разнообразие от гумени и мокетни стелки за всички марки и модели автомобили. 

Ние постоянно работим за увеличаване на асортимента и качеството на предлаганите стелки. 

В момента разполагаме с над 1500 различни модела на склад! Станете част от хилядите ни доволни клиенти! Всички стелки, които предлагаме са с необходимата форма, за да паснат идеално на пода на автомобила. 

Работим директно само с водещите производители от Европа, които произвеждат и оригинални стелки за автомобилните производители. Всички стелки, които предлагаме са с много високо качество и ще задоволят Вашите високи изисквания. 

Мокетните стелки могат да бъдат от двупластови или трипластови материали, които имат дълъг живот и ще освежат интериора на Вашия автомобил. Има възможност за поръчка и на различни цветове като черно, бежово, сиво и дори червено или синьо. При повечето модели прикрепянето на стелките отговаря на оригиналното и в комплекта се съдържат оригинални копчета за прикрепяне. В по-редки случаи има подготовка за такова прикрепяне или универсални копчета за допълнително укрепване на стелките. 

Гумените стелки винаги са от здрав и гъвкав материал, който е с отлична устойчивост на износване и най-важното с намалена или изобщо липсваща миризма на гума. Стелките са подсилени на местата където обикновенно се износват най-много. Както и при мокетните в комплектите обикновенно има копчета за прикрепяне или специално оформени дупки, които отговарят на оригиналното прикрепяне. Стелките, които предлагаме не съдържат PVC и нямат неприятната миризма на масово предлаганите стелки от големите вериги магазини.  

ЗАПОМНЕТЕ!    Нашите стелки не са универсални! Те са предназначени за  различните модели автомобили и в повечето случаи предлагат качество не по-лошо от оригиналното, а в някои случаи дори по-добро. От фабриката стелките излизат като така наречения "Афтърмаркет". Това означава, че са без отличителни знаци, емблеми или лога. 

  • Посочените цени не включват доставка освен в случаите, когато това е изрично упоменато!
  • Всички цени са с ДДС!
  • Изи Ауто ЕООД си запазва правото да променя без предупреждение посочените цени и характеристики!
  • Изи Ауто ЕООД не гарантира наличност на склад! Моля направете справка за наличност и срок на доставка!
  • Изи Ауто ЕООД не носи отговорност за допуснати технически грешки в описанието!
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки